красота уход за кожей сыворотка крем

7 б’юті-засобів, які згодяться всім, хто працює вдома за ноутбуком

Сейчас читают: 405
cosmo.com.ua

Навіть після закінчення жорсткого карантину чимало українців працюють вдома. Нові реалії вплинули і на нашу б’юті-рутину: шкіра зневоднена, нам не вистачає свіжого повітря, обличчя перебуває перед екраном ноутбука та смартфона 24/7… Щоб захистити твою шкіру від передчасного старіння та нездорового вигляду, б’юті-бренди активно працювали над новинками.

З’явилося багато засобів, які боряться з негативним впливом hev-випромінювання — блакитного світла, який лине з екранів і провокує чутливість шкіри і, як наслідок, передчасні зморшки.

Тож звертаємо твою увагу на ТОП-7 б’юті-засобів із цілющими компонентами, які подарують твоїй шкірі здорове сяйво та молодість: Крем для обличчя Premier Cru La Creme Riche, Сaudalie Інтенсивний відновлюючий крем з ретинолом і вітаміном С, Sesderma Retises Крем-гель для обличчя HydraQuench Cooling Cream-Gel, Clarins Сироватка Skin Care 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum, Timeless Крем для шкіри, схильної до подразнення, Comfort on Call Allergy Tested Relief

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA