психосоматика онкология Обиды

7 небезпечних хвороб, які викликає непроговорена образа

Сейчас читают: 165
liza.ua

Ображатися властиво усім без винятку. Але якщо ти не можеш впоратися з цим почуттям, накопичуєш у собі образи, то вони руйнують тебе зсередини.

І часом викликають серйозні захворювання. Дізнайся, які хвороби бувають від образи.На образи ми все реагуємо по—різному: хтось злиться, кричить, виливає негатив на оточуючих, а хтось засмучується, сумує, замикається в собі.

Є й ті, хто не подає вигляду і ховає переживання десь глибоко всередині. При цьому невисловлена, непроговорена образа, яка з’їдає людину зсередини, може зростати, накопичуватися і в підсумку вилитися в небезпечні захворювання.Таке серйозне захворювання, як рак, часто виникає від стресу, від накопичених негативних емоцій.

Невисловлена образа – одна з найсильніших негативних емоцій. Якщо ти часто повторюєш фрази «Мене щось гризе», «Отруює життя», «Набридло до смерті», якщо відчуваєш, що щось з’їдає тебе зсередини, то є загроза, що це може перерости в пухлину.Проблеми зі шлунком можуть початися, якщо ти ображаєшся на партнера,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA