здоровье Еда правильное питание крупы

5 найкорисніших круп, які завжди повинні бути у тебе вдома

Сейчас читают: 866
cosmo.com.ua

Ще з дитинства бабусі й мами говорили нам про користь круп і змушували їсти кашу щоранку. Крупи повинні складати 40% твого раціону, рекомендує МОЗ.

Вони містять необхідні для енергії складні вуглеводи та й загалом позитивно впливають на наше здоров’я і самопочуття. На щастя, нині існує величезний вибір круп, із яких можна приготувати справді смачні страви.

Розповідаємо більше про ТОП-5, які неодмінно повинні бути на кухонній полиці кожної дівчини. Бурий рис Поки під час виробництва білий рис очищують від темної оболонки, при чому він втрачає понад 75% усіх живильних речовин, бурий та чорний рис містять усі необхідні мікроелементи (магній, фосфор, антиоксиданти та вітаміни групи В).

Тож роби ставку саме на нього, обираючи продукти у супермаркеті. Тим паче, що бурий рис має особливий аромат, який додасть твоїм стравам витонченого смаку. Вівсянка Крупу не дарма називають у народі жіночою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA