стрижки зачіски

5 стильних стрижок, що допоможуть зробити обличчя стрункішим

Сейчас читают: 879
cosmo.com.ua

Округлі щічки виглядають чарівно та асоціюються з юністю, проте чи не кожна дівчина, що їх має, мріє про більш виразні вилиці та стрункіше обличчя.

Зробити його таким зможе правильно підібрана зачіска — розповідаємо про стильні стрижки, що візуально видовжують обличчя та шию. Французький боб Практична та невимушена стрижка довжиною до підборіддя робить обличчя більш скульптурним та не економить час при вкладанні. Каскад Пасма різної довжини, що красиво обрамляють обличчя була і є чи не найліпшим варіантом для власниць округлих щічок. Піксі Власниці облич круглої форми часто остерігаються короткої довжини, проте повітряна піксі має властивість “полегшувати” обличчя та робити його більш скульптурним. Подовжений боб Подовжений боб з рівним зрізом — класика, яка пасує, мабуть, всім! Повітряний чубчик Подовжений чубчик, як у Дакоти Джонсон — чудова ідея для тих, хто хоче візуально скорегувати овал обличчя, проте не планує відмовлятись від довжини волосся.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA