здоровье Здоровое питание рецепт

5 простих кроків, щоб стати веганом

Сейчас читают: 621
vogue.ua

«Ви прочитали статтю 5 причин стати веганом, перейнялися відповідальним споживанням, вирішили поліпшити здоров’я завдяки рослинному харчуванню, — але що далі?» — каже координатор кампанії Веган Челендж Алевтина Козачок. — І пропонує п’ять простих кроків, щоб не загубитися в новому світі й отримати приємний досвід.

Тим, хто дочитає до кінця, — бонус: три перевірені веганські рецепти. Веганство — це повноцінна філософія, яка прагне, наскільки це можливо й практично, відмовитися від використання тварин у повсякденному житті.

Це стосується виробництва тканин, тестування косметики, відвідування зоопарків, цирків тощо. Враз змінити своє життя так, щоб дотримувати всіх цих правил, може бути складно.

Тому варто почати з найпростішого, але вагомого: змініть уміст своєї тарілки. Рослинне харчування унеможливлює вживання всіх продуктів тваринного походження, включно з м’ясом, яйцями й молоком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA