Сша куда пойти куда поехать куда сходить Сша

5 причин відвідати «Музей науки»

Сейчас читают: 669
liza.ua

Уже 24 вересня Мала академія наук України відкриє на ВДНГ перший державний «Музей науки». Мета інтерактивного простору – стати місцем, де тисячі українців зроблять перший крок у знайомстві з наукою та дізнаються, як наукові відкриття, формули, фундаментальні дослідження та нові технології пов’язані з нашим повсякденним життям.Яким стане ревіталізований павільйон на ВДНГ?

Над якими експонатами працювали команди з п’яти країн світу? Що українці побачать уперше?Ось 5 причин відвідати «Музей науки»:Завдяки співпраці Малої академії наук України з Міжнародною асоціацією науково-технологічних центрів (ASTC) у музеї з’явилися експонати із США, Канади, Великобританії, Швеції та Польщі.

Наприклад, зона «Дивна матерія» родом із Канади розповідає про властивості матеріалів. Тут дозволено робити все, що допоможе їх дослідити: торкатися, рухати, чавити й бити.

І навіть перевіряти на міцність скло, жбурляючи в нього кулю для боулінгу! У виставковому просторі на відвідувачів також чекають: двометрова

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA