Сериалы Netflix мультфильмы

5 прем’єр Netflix: що варто подивитися у серпні

Сейчас читают: 732
womo.ua

Надя Куприненко, киновед, обозреватель WoMo Один з найбільших і найуспішніших стрімінгових сервісів у світі, Netflix, постійно оновлює свій каталог — не лише фільмами власного виробництва, але й давно відомими стрічками.

Наприклад, з серпня на Netflix можна буде переглянути фільм Девіда Фінчера 2008 року «Загадкова історія Бенджаміна Баттона», з Бредом Піттом і Кейт Бланшетт у головних ролях.

Крім того, каталог сервісу поповниться сімейним фільмом про найвідомішого сенбернара «Бетховен 1, 2» (1992, 1993 рр.) та «Впіймай мене, якщо зможеш» (2002) з Томом Хенксом і Леонардо Дікапріо.

Якщо ви маєте підписку на Netflix, вам більше не доведеться користуватися піратськими сайтами у пошуках «Беовульфа» (2007) Роберта Земекіса, також ви зможете легально переглянути «Початок» (2010) Крістофера Нолана, «Магнолію» (1999) Пола Томаса Андерсона та ще багато відомих і не дуже стрічок світового кінематографа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA