місто Червень люди Netflix Нео місто Червень

5 найважливіших фільмів і серіалів Netflix, присвячених темі ЛГБТ

Сейчас читают: 683
vogue.ua

Червень – це місяць гордості, чи Pride Month, як його називать на заході. В цей місяць ми говоримо про толерантність, різноманітність та повагу до усіх людей на планеті, і нагадуємо, що свобода – головна цінність сучасного гуманістичного світу.

Спеціально для Pride Month ми зібрали найцікавіші фільми та серіали Netflix, присвячених темі ЛГБТ, які вчать нас толерантності. "Сексуальна освіта" – найкращий серіал про секс та різноманітність на сучасному телебаченні, справжня квінтесенція поняття diversity.

Герої серіалу – вільні, мудрі, сучасні підлітки – закохуються, шукають власну ідентичность, не бояться бути собою та задавати собі питання, а головне – приймають одне одного такими, якими вони є, і в цьому головне диво серіалу.

Головний герой Отіс (Аса Баттерфілд), розумний та дещо незграбний, відкриває у школі щось типу кабінету сексотерапії – в якомусь іншому фільмі чи серіалі такий хлопець міг би бути посміховиськом всього класу, але ні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA