Україна ЛГБТ Україна

Арестович заявив, що «ЛГБТ – це люди з відхиленнями поведінки»: «КиївПрайд» вимагає відсторонити радника

Сейчас читают: 369
womo.ua

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що ставиться до представників ЛГБТ як до «людей з девіацією», тобто з відхиленнями від норм поведінки.

У «КиївПрайді» вимагають розглянути відсторонення Арестовича від посади. Під час ефіру школи «Апейрон» 19 червня Арестович на питання, як він ставиться до ЛГБТ, сказав, що ЛГБТ-люди це люди з девіацією. «Я багато разів казав і не буду приховувати: до ЛГБТ я ставлюся як до людей із девіацією, тобто з відхиленнями від норм поведінки.

Я в цьому сенсі консерватор. Інша річ, що я точно проти їхнього переслідування. Я вважаю, що в кожному треба передусім бачити людину. […] Тож до ЛГБТ я ставлюся нормально, а от до пропаганди ЛГБТ – жорстоко.

Бо це пропаганда девіації, відхилення від норми, яке має конкретні негативні наслідки для суспільства. Я рішучий противник. До представників ЛГБТ я ставлюся зі співчуттям», – сказав Арестович.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA