музыканты музыкальные премьеры

5 найкращих музичних альбомів цієї весни

Сейчас читают: 206
vogue.ua

Останні три місяці подарували світу неймовірну музику — від ніжних балад до запальних R&B треків. У цьому матеріалі vogue.

ua розповідає про п’ять найкращих музичних альбомів весни. Після виходу його альбому DAMN. У 2017 році, який отримав премії «Ґреммі» та Пулітцерівську премію, Кендрік Ламар переважно співпрацював зі своїми колегами над їхніми треками, написав музику до фільму «Чорна Пантера», заснував креативну агенцыю та виступив на Super Bowl.

Після п’яти років мовчання Ламар випустив власний новий неперевершений альбом Mr. Morale & The Big Steppers. Альбом розділений на два томи по дев'ять треків, кожен з яких з’явився в списку Billboard Hot 100.

Репер з Каліфорнії Вінс Стейплз випустив п’ятий студійний альбом Ramona Park Broke My Heart, названий на честь однойменного місця в районі Лонг-Біч в Лос-Анджелесі, з якого він родом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA