Anna October Нео тенденции весна-лето 2022 Anna October

Найкрасивіші сукні з відкритими плечима в колекціях весна-літо 2022

Сейчас читают: 980
vogue.ua

Сукні з відкритими плечима вміло поєднують у собі жіночність та сексуальність. Від трикотажних моделей, що повторюють вигина тіла, і сміливих та зухвалих варіантів з латексу до ніжних та романтичних з рюшами, воланами та ледь вловим блиском – vogue.

ua зібрав найкрасивіші сукні з відкритими плечима в колекціях весна-літо 2022. Створити надійний капсульний гардероб на це літо допоможуть сукні базових відтінків.

Шукати таку модель варто в колекції українського бренду Anna October. Чорна сукня з тонкими лямками, незвичним декольте та довгими рукавами легко поєднується з туфлями на підборі kitten heel і шовкою хусткою – наймоднішим аксесуаром поточного сезону.

У той же час яскраві кольори тримають першість у тенденціях цього літа. Жовтий, як у Chloe, блакитний, як у Rokh, червоний від Balmain та зелений від Valentino – сміливість цих відтінків віддячується тим, що з ним просто скласти total look, не втрачаючи час на довгий підбір аксесуарів, або, навпаки, зробити вибір у бік стилістичного прийому color blocking.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA