модные прически

5 модних зачісок на літо 2021 на думку стилістів і знаменитостей

Сейчас читают: 905
liza.ua

Швидкі й прості літні укладання з плойкою і без, які ви захочете носити в будь-який час року.Якщо ви все ще стикаєтеся з наслідками невдалої стрижки або фарбування, виконаної самостійно на карантині, або вам набрид ваш фірмовий образ, тоді літо — ідеальний час, щоб все виправити.

Незалежно від того, довгі у вас волосся або короткі, вам потрібно укласти їх таким чином, щоб це було легко, красиво і ви могли без суєти перейти від зустрічі в Zoom до прогулянки з дитиною на дитячому майданчику.Для натхнення ми зібрали найпростіші літні зачіски, що стали популярними в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та топових салонах світу.

Прочитайте статтю, щоб дізнатися про стильні та легкі способи укладання, які можна робити вдома за допомогою плойки, пінки, лаку, дешевих аксесуарів.Стилісти роблять ставки на багатошаровість, Пікс, боб, каре, сесон, чубчика-шторки.

Ультрамодним вважається Маллет як у Майлі Сайрус, Біллі Айлиш, Ірини Шейк. Його сучасна варіація вимагає обсягу і робиться на густому волоссі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA