Нео

5 модних прийомів Ніколь Кідман з 1990-х

Сейчас читают: 889
vogue.ua

20 червня день народження святкує одна з найвідоміших сучасних актрис – Ніколь Кідман, яка за 30 років кар'єри встигла перетворитися на безліч яскравих персонажів – від юної та сміливої Катріни Стентон у трилері "Багкок Хілтон" до Вірджинії Вульф у фільмі "Годинник", за роль якої була удостоєна премії "Оскар".

Проте не менш цікаво спостерігати за актрисою і в реальному житті. Всі ці роки на червоних доріжках і не лише вона легко демонструє, що таке справжній стиль.

Нам особливо подобається розглядати її образи з 1990-х. Вони виглядають актуальними й сьогодні. Ніколь Кідман у 1990-х з однаковою легкістю носила як сексуальне вбрання, що відкриває спину або зону декольте, так і маскулінні костюми.

Підкреслена лінія плеча на жакетах, популярна в той час, додатково підкреслювала тендітну фігуру австралійки. Чорний колір став улюбленим для акторки на червоних доріжках на той час.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA