saint Laurent Нео Chanel saint Laurent

Максіспідниці – модний літній тренд

Сейчас читают: 341
vogue.ua

Попри те, що естетика нульових захопила модні подіуми, лаконічні спідниці довжини максі, які відсилають до 1990-х, теж стають дедалі популярнішими цього літа.

Відразу спадають на думку образи Гвінет Пелтроу у фільмі «Великі надії» або Рейчел Грін у серіалі «Друзі» — чіткий крій і довжина до щиколотки чудово впишуться в капсульний літній гардероб.

У 2022 році бренди вирішили відійти від суто мінімалістичних спідниць-колон у класичній колірній гамі й показали нові інтерпретації: максіспідниці зі спокусливими зав’язками на талії, варіанти з глибокими розрізами біля стегна, моделі в яскравих відтінках, а також спідниці з блискучих тканин.

Подібно до білої футболки, синіх джинсів або бежевого тренча, максіспідниці є універсальним елементом гардероба. Ви можете вдягати їх як на ділові зустрічі, накидаючи зверху строгий жакет, так і вдень з укороченими топами, базовими футболками або сорочками вільного крою, а для вечірніх івентів досить лише додати ефектні прикраси та підбори.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA