Кейт Мосс обувь Тренд музыканты Кейт Мосс

Як гумові чоботи стали модним атрибутом музичних фестивалів

Сейчас читают: 441
vogue.ua

Всі, хто захоплюється модою, точно бодай раз бачили відоме зображення Кейт Мосс на Гластонбері. У 2005 році супермодель сфотографували на британському музичному фестивалі в чорній жилетці, яку вона вдягла як топ, коротких шортах і брудних гумових черевиках Hunter.

Цей образ миттєво став знаковим для відвідувачів Гластонберського фестивалю — настільки знаковим, що багато зірок, від Алекси Чанг до Флоренс Велч, почали наслідувати Мосс, поєднуючи гумові чоботи зі шкіряними штанами чи оксамитовими блейзерами.

Історія гумових чобіт сягає далекого 1790-го року. Їхнім прототипом слід вважати гессенські черевики — шкіряне взуття до колін, в яких ходили офіцери британської армії.

Одним із перших публічних діячів, хто почав їх носити, був Артур Веллслі, перший герцог Веллінгтонський — провідний військовий і політичний діяч Британії того часу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA