косметика уход за кожей

5 доступних б’юті-знахідок, що знадобляться тобі навесні

Сейчас читают: 227
cosmo.com.ua

Хочеш потішити себе корисною та приємною косметичною покупкою, але не плануєш витрачати багато коштів. Ось кілька доступних, проте ефективних засобів, що точно стануть тобі в нагоді. Гліцериновий манго-скраб для тіла з мікрогранулами Baltic Home SPA Fit, Ziaja Гліцериновий скраб для тіла з апетитним ароматом манго відлущує мертві клітини шкіри, живить, пом’якшує та тонізує.

При регулярному застосуванні допомагає підвищити пружність шкіри! Ціна: біля 160 грн Шампунь для фарбованого волосся Keep Me Vivid Pearl Infusion, Matrix Total Results Шукаєш класний шампунь, що допоможе підтримати насиченість та блиск коліру після фарбування?

Ось же він! Keep Me Vivid добре очищає, проте не пересушує волосся, надає йому сяяння та освіжує будь-який колір — від русявого до шоколадного.

Той випадок, коли приємна ціна поєднується з бездоганною якістю. Ціна: біля 180 грн. Очищаюча емульсія Hydrating Cleanser, CeraVe Ніжна емульсія CeraVe Hydrating Cleanser знімає макіяж і очищає шкіру від забруднень, не

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA