Руслана Євробачення Євробачення 2023

10 секунд слави: українці жаліють Руслану, якій не дали нормально виступити на Євробаченні

Сейчас читают: 795
hochu.ua

Гранд-фінал Євробачення відгримів ще минулої суботи, а в Мережі досі не вщухають скандали навколо конкурсу. На тлі того, що Loreen продовжують звинувачувати в плагіаті та нечесних результатах голосування, українські єврофани продовжують обурюватися відсутністю виступу Руслани на Євробаченні.

Подробиці дізнайтеся на HOCCHU.ua!У півфіналах і фіналі міжнародного пісенного конкурсу виступило чимало українських артистів.

Однак у їхніх списках не знайшлося місця для тієї, хто першою в історії Євробачення виборола перемогу для України. Так, попри обурення глядачів, організатори все ж не додали номер Руслани до концертної програми.

Натомість артистка виконала "особливу роль" і з'явилася в 10-секундному ролику, що був заздалегідь знятий у Києві. Відповідне відео стало частиною виступу Дункана Лоренса в інтервал-акті з композицією "You'll Never Walk Alone", а сама Руслана стояла біля Золотих воріт у Києві та нібито підспівувала артисту з Нідерландів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA