Ан Де-Армас Но Баумбах страхи Нео Ан Де-Армас Но Баумбах

10 найочікуваніших фільмів Венеційського кінофестивалю

Сейчас читают: 463
vogue.ua

Цього року Венеційський кінофестиваль, що стартує 31 серпня, обіцяє бути зірковим. На глядачів чекають байопік про Мерилін Монро з Аною де Армас у ролі культової білявки, моторошний трилер Олівії Вайлд з Гаррі Стайлзом та Флоренс П’ю, а також сага про дорослішання — з Тімоті Шаламе в ролі підлітка-канібала.

Фестиваль відкриє комедійний фільм жаху Ноа Баумбаха ("Шлюбна історія"). Це адаптація роману Дона Делілло про професора-гітлерівця (Адам Драйвер) та його дружину (Грета Гервіг).

Одно разу в місті стається катастрофічна залізнична аварія, що спричинила витік хімічних відходів. Тепер професорові та його родині загрожує токсичне отруєння.

Очікуйте від цього фільму гострих, як бритва, діалогів і нападів екзистенційного страху. . . У фільмі "Білявка" актриса Ана де Армас блискуче перевтілилася в одну з головних білявок XX століття — Мерилін Монро.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA