Нео

7 фільмів, щоб закохатися в сучасне українське кіно

Сейчас читают: 549
vogue.ua

Зібрали сім прекрасних стрічок, які допоможуть вам зрозуміти, яке воно - сучасне українське кіно. У добірку увійшли як художні, так і документальні стрічки - наприклад, гучна робота "Українські шеріфи", що отримала приз на кінофестивалі в Амстердамі.

Приємного перегляду!Повнометражний дебют Олега Сенцова мав яскравий старт: прем'єра відбулася на Роттердамському кінофестивалі, потім стрічка була показана на кінофестивалях Молодість та Одеському, де здобула дві нагороди.

Фільм розповідає про кіберспортивні буднів сімферопольського геймера Олексія. Історія частково автобіографічна, адже сам Сенцов більше дестяи років замйався кіберспортом.

Перший фільм Сенцова демонструє його неабиякий режисерський потенціал: вміння точно відтворювати реалії потрадянського життя, любов співпрацювати з непрофесійними акторами та оригінальний сюжет.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA