люди Нео

10 фільмів, які ми дивитимемося цієї осени

Сейчас читают: 637
vogue.ua

ЦІєї осени нас очікують багато зіркових прем'єр - від романтичної комедії з Джорджем Клуні та Джулією Робертс до нової стрічки Мартіна Макдонаха з Коліном Фареллом у головній ролі.

Історія розгортається довкола Чака, який вирішує відновити стосунки з власним сином, але виявляє, що хлопець заблокував його в усіх соцмережах.

Стурбований життям свого нащадка, батько створює фейковий акаунт і починає спілкуватися, удаючи молоду офіціантку. Але така витівка заходить надто далеко — його син закохується в уявну дівчину й тепер мріє побачитися з нею особисто. "Я кохаю свого тата" — частково автобіографічне кіно: фільм режисера Джеймса Моросіні ґрунтується на історії його стосунків з батьком.

25 серпня Давні друзі Джордж Клуні та Д;улія РОбертс грають колишніх чоловіка та жінку, які не дуже люблять один одного - аkt все ж таки мають об'єднатися, щоб врятувати власну доньку Лілі від нещасливого майбутнього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA