Alexander Macqueen Giorgio Armani Венецианский кинофестиваль Нео Alexander Macqueen Giorgio Armani

Найгламурніші вінтажні фото з Венеційського кінофестивалю

Сейчас читают: 975
vogue.ua

Уперше проведений у 1932 році як Esposizione d’Arte Cinematografica – тоді лише як частина Бієнале – Венеційський кінофестиваль є не лише найстарішою кіноподією у світі, а й найгламурнішою (за винятком, мабуть, Канн).

Найочікуванішими прем’єрами 79-го Венеційського кінофестивалю стали такі фільми, як «Не хвилюйся, серденько» — антиутопічний трилер Олівії Вайлд із Флоренс П’ю та Гаррі Стайлсом у головних ролях; «Білявка» — суперечливий біографічний фільм про Мерилін Монро з Аною де Армас у ролі кінодіви; і «Цілком та повністю», що возз’єднав Луку Гуаданьїно й Тімоті Шаламе вперше з 2017 року після виходу фільму «Назви мене своїм ім’ям».

Упродовж 10 днів фестивалю на червоній доріжці можна зустріти великих і видатних зірок Голлівуду, одягнених у найвишуканіші вбрання.

Тімоті Шаламе та Гаррі Стайлс вкотре розсувають межі чоловічої моди. Кейт Бланшетт на підтримку її нового фільму «Тар» демонструє розкішні сукні Giorgio Armani та драматичні образи Alexander McQueen, не кажучи про інших зірок, які ретельно добирали свої вбрання для Венеції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA