свадьба Кино Нео

15 найкращих весільних фільмів усіх часів

Сейчас читают: 780
vogue.ua

Весільні фільми — це особливий вид романтичних комедій. Вони вловлюють ті особливі моменти хвилювання, тривоги та хаосу, які передують великому дню.

На щастя, більшість цих історій мають хепі-енди, тому вони обов’язково підіймуть вам настрій. Один із найвідоміших весільних фільмів з двома голлівудськими зірками Енн Гетевей і Кейт Гадсон у головних ролях.  «Війна наречених» розповідає про ескапади двох найкращих подруг дитинства, які одночасно заручилися.

Історія, що починається з придбання суконь і дегустації тортів, швидко переходить у повноцінну війну, саботаж, маніпуляції і скандал після того, як жінки планують свої весілля на один і той самий день.

Касовий гіт, який зібрав 162 мільйони доларів у прокаті. Кетрін Гейґл грає Джейн, яка 27 разів була подружкою нареченої. Коли вимоглива сестра головної героїні заручається з її босом (у якого вона закохана), настає хаос, адже Джейн мститься сестрі й зриває її весілля.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA