114 показів у 11 областях та Києві: восьмий вікенд Національного туру «Кіно заради Перемоги!»

Сейчас читают: 470
womo.ua

Із 19 до 25 вересня в межах Національного туру «Кіно заради Перемоги!» відбулося 114 кінопоказів у 11 областях України та місті Києві: Житомирській, Рівненській, Харківській, Закарпатській, Чернівецькій, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській, Черкаській, Київській та Вінницькій.

Про це пише Держагентство з питань кіно. З 22 вересня до туру приєдналася мережа кінотеатрів «Київкінофільм» (7 кінотеатрів).

Один з перших показів в мережі відбувся у київському кінотеатрі «Ліра», на котрому команда стрічки презентувала місцевій громаді своє нове кіно “Вітер зі Сходу”.

Серед групи творців були присутні Ада Роговцева, режисерка-постановниця Катерина Степанкова, продюсер Богдан Жданов, актор Олександр Кришталь, сценаристка Віолета Кіртока, художник-реквізитор Сложинський Ярослав, військовий консультант Богдан Максименко та режисер монтажу Михайло Кравченко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA