тест

Швидкий ТЕСТ на IQ: спробуйте знайти трьох сов за 20 секунд (ФОТО)

Сейчас читают: 465
hochu.ua

Щоб визначити свій IQ, більшість людей проходить спеціальні тести, на які потрібно затрачати багато часу та зусиль. Ми вирішили спростити вам задачу: цей тест на рівень інтелекту займе в рази менше часу, а ті, хто впорається за 20 секунд, можуть сміливо називати себе справжніми геніями!Оптичні ілюзії та головоломки допомагають легко визначити найрозумніших і найвправніших людей.

Зазвичай пройти такий тест можна буквально за хвилину. Тому пропонуємо вам витратити зовсім трохи часу і спробувати знайти на картинці внизу трьох сов, які заховалися між курочками.

Якщо впораєтеся за 20 секунд, то ваш IQ становить 140+! Читати також ТЕСТ: Оптична ілюзія розкаже про нюанси вашого характеру Читать также ТЕСТ: Определите свой психологический возраст До речі, віммельбухи - це книжки-головоломки, які обожнюють і діти, і дорослі.

Вони розвивають увагу та посидючість, а ще допомагають весело провести час. Угорська дитяча ілюстраторка Гергелі Дудас не просто малює для таких книжок надзвичайно милих красивих звіряток, а й вигадує захопливі авторські головоломки, на яких треба щось знайти.Раніше ми ділилися швидким тестом з каблучкою, який всього за секунду розкаже, за кого вас сприймає оточення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA