Україна школа діти Родина виховання кар'єра Україна

Секрети віртуального світу: як комп’ютерні ігри впливають на дитину

Сейчас читают: 405
womo.ua

Цифрова культура щодня усе тісніше інтегрується у повсякденне життя кожного. Зокрема під вплив диджиталу потрапили навіть діти.

Тепер, коли цифрові пристрої стали такими ж невід’ємними атрибутами дитинства, як книжки та іграшки, перед батьками гостро постає питання впливу комп’ютерних ігор на дітей.

Батьки вагаються: чи справді комп’ютерні ігри здатні покращувати навчальні навички або ж вони становлять потенційний ризик розвитку в дитини залежності та антисоціальної поведінки.

Розібратися, як ігри впливають на розумовий та емоційний розвиток молоді та як зробити геймінг не просто безпечним, а й корисним для вашої дитини, допомагає Олена Самкова, Head of Learning Experience в онлайн ІТ-академії GoITeens для дітей та підлітків. Чому ігри – це база для розвитку мовлення й уяви Як говорив український психолог Борис Ельконін, на ігри припадає чи не найбільша частка в дозвіллі дитини від самого її народження до старшого дошкільного віку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA