Оля Полякова новини шоубізнес Оля Полякова

Альона Омаргалієва назвала головну скандалістку в українському шоу-бізі: її ім'я знають усі

Сейчас читают: 411
hochu.ua

Українська співачка Альона Омаргалієва розповіла, у кого з українських знаменитостей найскладніший характер. Артистка давно знайома з багатьма колегами, тому на особистому досвіді змогла переконатися, хто з них славиться репутацією складних у роботі людей.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua! Читати також "Я вже готова": завдяки подарунку від ЗСУ Оля Полякова знає, коли почнеться контрнаступ В інтерв'ю для Нашого радіо співачці Олені Омаргалієвій (дует TamerlanAlena) запропонували вибрати, у кого з українських артисток, на її думку, найскладніший характер.

Серед кандидаток виявилися Наталя Могилевська та Оля Полякова. Так, за особистим рейтингом співачки, найскандальнішою виявилася друга.Вона просто скандалістка.

Її в принципі можна запам'ятати суто за скандалами,— віджартувалася Олена Омаргалієва.До слова, найсексуальнішими артистами Альона назвала Макса Барських і Дашу Астаф'єву.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA