Оля Полякова Концерт війна в Україні новини шоубізнес Оля Полякова

Обіцянка - цяцянка вилізла боком: після заяви про "Леопарди" Лепсу скасували концерт

Сейчас читают: 844
hochu.ua

У російського артиста Григорія Лепса днями мав відбутися концерт у Казахстані. Проте затятий путініст так і не виступив. Подробиці – в нашому матеріалі.

Читати також Як в часи Сталіна: концерт гурту "Звери" в росії скасували після доносу Як стало відомо, концерт фаната путіна Лепса скасували.

Про це  місцеве видання "КазТаг". Компанія, яка надала свій концертний майданчик для організації виступу Григорія Лепса, вирішила розірвати договір з організаторами концерту в односторонньому порядку, - йдеться в повідомленні.Зауважимо, що проти концерту артиста в Казахстані, перш за все виступили самі казахстанці.

Вони слушно вирішили, що якщо путініст на них заробить, то ці кошти можуть піти на вбивства безневинних українців. Варто зауважити, що казахстанський народ у своїй переважній більшості засуджує жахливу російську агресію проти України.Зазначимо, що не тільки Лепс заявив про свою допомогу російським окупаційним військам у війні з Україною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA