гороскоп знаки зодіаку астрологія езотерика

Ретроградна Венера розіб'є серця трьом знакам Зодіаку: на кого чекає гірка самотність

Сейчас читают: 293
hochu.ua

Ой, як же ми не заздримо трьом знакам Зодіаку, адже найближчим часом на них чекають суцільні невдачі у стосунках. Кому ретроградна Венера потріпає нерви та розіб'є серце?

Розповідаємо у нашому матеріалі на HOCHU.ua!З 2023 року, в період ретроградного руху Венери, деякі представники зодіакального кола можуть усвідомити, що їхні стосунки з близькими добігли кінця.

Таким чином, найближчі кілька місяців стануть справжнім випробуванням для трьох знаків Зодіаку. Читати також Кінець місяця ощасливить 2 знаки Зодіаку: знайдіть себе у списку обраних Для Близнюків цей період може стати великим розчаруванням, коли вони усвідомлять, що їх використовували.

Вам доведеться прокинутися і побачити справжнє обличчя людини, яка поряд з вами. Можливо ви довгий час проведете на самоті, але після цього обов'язково зустрінете того, хто буде ідеально підходити вам.Для Скорпіонів астрологи пророкують труднощі через прагнення контролювати все у стосунках.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA