pazanki

Легко відпустили: хто так і не став ученицею Школи леді

Сейчас читают: 625
liza.ua

Директорка Тетяна Мокріді розказала, хто не одягнув форму та відмовився від участі у проєктіЦього сезону у Школі леді реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) не виганяють учениць, а відпускають.

Педагоги так чинитимуть після того, як побачать, що дівчата досягли максимальних змін на проєкті й готові продовжувати працювати над собою в реальному житті.

Або ж якщо таке рішення прийме сама учениця. Так, цього тижня за власним бажанням не одягнула шкільну форму блогерка Аліна #ЛуїВіттон Летко.– Дівчина не змогла відмовитися від своїх речей в обмін на форму, – розповідає директорка Тетяна Мокріді. – Одяг для неї виявився дорожчим за зміни, тому вона не потрапила до Школи леді.

Аліна – інстаблогерка та брендоманка. Дівчина здатна віддати останні гроші за речі, які їй подобаються. Це перетворюється на якийсь спорт і може призвести до безглуздого накопичення.Усі ми прагнемо бути стильними, модними та сучасними.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA