новини шоубізнес серіал Величне століття

Зірка серіалу "Величне століття" показав своє розкішне житло: як виглядає дім Султана Сулеймана наяву (ФОТО)

Сейчас читают: 819
hochu.ua

53-річний  турецький актор Халіт Ергенч, який зіграв роль султана Сулеймана в історичному серіалі "Величне століття", живе у Стамбулі.

Нещодавно він показав своїм підписникам власний дім. Точніше, розкішні апартаменти у самому "серці" Туреччини. Читати також Схудла і змінила колір волосся: як виглядає Міхрімах Султан з "Величного століття" зараз Актор не надто активно веде свої соцмережі часто тішить фанів світлинами з особистого життя - за нього це робить зіркова дружина, 40-річна акторка Бергюзар Корель.

А тому просте фото знаменитості на дивані приємно вразило фоловерів.Житло зіркового подружжя – це просторий маєток на околицях Стамбула із басейном та великим садом.

На стінах будинку можна побачити багато картин. Сам інтер’єр особняка – типові пастельні тони. Читати також Гюррем із "Величного століття" здивувала змінами у зовнішності: як виглядає зараз Мер'єм Узерлі (ФОТО) Дружина актора особливо часто полюбляє ділитися світлинами із вітальні, яка знаходиться на першому поверсі будинку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA