Сша Холостяк новини діти знаменитостей Сша

Зірка "Холостяка-11" стала мамою: перше фото з малюком

Сейчас читают: 147
hochu.ua

Учасниця 11-го сезону шоу "Холостяк", яка боролася за увагу Михайла Заливака, стала мамою. Гімнастка Єлизавета Крутікова народила первістка, чим поспішила поділитися в соцмережах.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Минулої суботи Єлизавета Крутікова народила сина. Радісною новиною вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фото, зроблене в лікарняній палаті у Каліфорнії, США.

На ньому Ліза тримає новонародженого сина, а поруч із нею стоїть радісний чоловік. Як розповіла учасниця 11-го сезону "Холостяк", хлопчика вони назвали Дені.

Читати також Макс Чмерковський уперше показав новонародженого сина: фото малюка Ріо підкорило соцмережі 24.06.23 - привіт Дені, наш маленький учитель,- підписала знімок Єлизавета Крутікова.Нагадаємо, про свою вагітність дівчина повідомила в жовтні минулого року, опублікувавши відео, на якому показала реакцію чоловіка на тест.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA