Катя Кузнецова інтерв'ю війна в Україні новини шоубізнес Слава Дьомін

Зірка серіалу "Кухня" розповіла, що зробила з квартирою у центрі москви (ВІДЕО)

Сейчас читают: 633
hochu.ua

Українська акторка, героїня популярного серіалу "Кухня" Катерина Кузнєцова розповіла, як розпорядилася своїм майном, яке вона має у росії.

Подробиці – вже у нашому матеріалі. Читати також Чмоня тижня: Слава Дьомін жорстко розкритикував українку Аліну Астровську, яка живе в росії Популярна акторка до початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну проживала на території росії.

Вона працювала в цій країні. Тут вона придбала собі авто та багато інших дорогих речей. Кузнецова розповіла, що автівку після свого переїзду їй вдалося вивезти, а от інші речі зірці пересилали поштою її друзі.Машину я забрала, пилосос Dyson я забрала, котів я забрала, ковдру я забрала.

Я все перевозила через друзів, посилки ще були доступними,- заявила Катеринапід час бесіди із Славою Дьоміним. Читати також Любить росію, але жити хоче в Іспанії: стало відомо, чим насправді володіє сім'я затятого путініста Нікіти Міхалкова (ФОТО) Левову частку свого майна акторка продала.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA