Бергюзар Корель новини діти знаменитостей Величне століття День батька Бергюзар Корель

"Кожному з них так пощастило": як виглядають реальні діти Султана Сулеймана з "Величного століття" (ФОТО)

Сейчас читают: 144
hochu.ua

Відома турецька актриса Бергюзар Корель зворушливо привітала свого чоловіка з Днем батька. Зірка "Величного століття" Халіт Ергенч, який показав своє розкішне житло, виховує трьох дітей, проте пара ретельно приховує їх від публіки.

Але, на честь свята, дружина Султана Сулеймана зробила виняток. Який вигляд мають спадкоємці Халіта і Бергюзар — дізнайтеся на HOCHU.ua!Корель Бергюзар молодша за свого чоловіка на 12 років, але велика різниця у віці не завадила парі побудувати теплі родинні стосунки та створити велику родину.

Акторка народила Халіту Ергенчу двох синів і доньку, яким зірка "Величного століття" приділяє весь свій вільний час. Читати також Гюррем із "Величного століття" здивувала змінами у зовнішності: як виглядає зараз Мер'єм Узерлі (ФОТО) У День батька Бергюзар Корель поділилася рідкісними кадрами актора з дітьми.

На своїй сторінці в Instagram акторка присвятила публікацію зірковому чоловікові та зазначила, як їй пощастило зустріти чуйного чоловіка, який став турботливим татом для їхніх дітей.Ти завжди носив наших дітей на своїх плечах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA