люди BEVZA Нео

Житня сила: нове знімання BEVZA на хлібзаводі

Сейчас читают: 622
vogue.ua

Колоски в колекціях BEVZA з першого дня створення стали знаковим символом для України. З моменту презентації колекції в Нью-Йорку у 2018 році вона стала бестселером.

Сьогодні вони користуються ще більшим попитом, а прикраси набули абсолютно нового потужного значення. Колосок став символом, який об’єднує українців у всьому світі, втіленням жаги до життя та незламності українського народу.

З 24 лютого погляди всього світу прикуті до України, адже наша держава бореться не лише за власне безпечне майбутнє, а й за глобальний добробут світу.

Саме це стало підґрунтям нового знімання, яка відбулася на території хлібзаводу «Кулиничі». Головною метою було привернути ще більше уваги до глобальної кризи, яка чекає на світ, а також розповісти про ціну, за яку сьогодні кожен із нас отримує хліб до столу. «У своїй роботі я завжди наголошую на тому, що я з України, наскільки важлива наша земля і за що ми боремося.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA