люди друзья дружба

Жіночий must-read книжок цієї весни

Сейчас читают: 252
womo.ua

Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав, СЕО Інституту когнітивного моделювання. Літо наближається, час щоб перезавантажитись, відпочити і підготуватись до нових планів, подбати про стресостійкість і можливо, обрати нову стратегію власного життя.

Тому поділюсь тими книжками, які зможуть покращити відпустку чи надихнути до нових змін.  «Міс Грем. Кулінарна книга», Селія Різ Не уявляю своєї відпустки без добрих романів.

Можу і кілька за день прочитати таких книжок, як «Міс Ґрем». Тут і любов, жіноча дружба і жіноче суперництво, багато таємниць, несподівані повороти сюжету, пригоди і все це відбувається на тлі історичних подій.

Щойно закінчилась Друга світова війна, у Німеччині розруха, населення ледь виживає, а окрім цього багато відповідальних за злочини нацистів переховується серед мирного населення, мають своїх прихильників і навіть складають нові політичні плани.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA