женщина книги Феминизм читання вибір редакції

Жінка sapiens: 7 книжок для розуму та серця

Сейчас читают: 133
womo.ua

Анастасія Кириченко, співзасновниця громадської організації «Жива-Я», головна мета якої сприяти дотриманню та захисту прав жінок, розвитку самосвідомості, підтримки та просвітництву жінок в суспільстві та державі, радить 7 книжок, що відкривають жіноче серце та розум.

Я обрала зі своєї бібліотеки сім книг, котрі стали моїми улюбленими. Вони про надихаючи стосунки між людьми, про те, як жіноча дружба творить неможливі, на першій погляд, речі – визволяє з тюрми, неволі, веде до прийняття себе та великої різноманітності у світі та до свого місця в ньому.

Місця, з якого жінка може розповідати та творити історію. Я чую такі різні великі або особисті історії та пропоную вам долучитись до цього чарівництва також.

Тринадцята казка Діана Сеттерфілд, «Клуб сімейного дозвілля» Так, так, це знову англійські штучки – роман в романі, листування та натяки на готичне минуле, жахливі сімейні таємниці та фліртування з великими творами ХІХ сторіччя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA