суд новини шоубізнес діти знаменитостей Тімур Мірошниченко

Час ікс настав! Суд розпочав засідання про розгляд справи Тимура Мірошниченка про усиновлення малюка

Сейчас читают: 723
hochu.ua

Популярний ведучий Тимур Мірошниченко зараз повністю поглинений питанням усиновлення дитини з дитячого будинку. І нарешті вони разом із дружиною зможуть дізнатися вердикт суду, чи можуть вони забрати сина до себе додому.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua! Читати також "Сіла до машини і розревілась": дружина Тімура Мірошниченка зустрілася з майбутнім сином у дитбудинку Після знайомства з сином, який зараз живе в дитбудинку в Житомирі, Тимур та Інна Мірошниченки намагаються проводити з ним .

Пара часто приїжджає до дитини в установу, радує її подарунками та проводить спільний час, знайомлячись ближче. А весь цей час вони чекали на засідання суду, який ухвалить, чи може зіркове подружжя стати батьками дворічного хлопчика, що став сиротою через вторгнення та бойові дії росії на території України.Ми вам не казали, але ми залишилися в Житомирі ночувати, тому що сьогодні той самий суд,— повідомила дружина українського ведучого.Зазначимо, що весь цей час Тимур та Інна намагалися часто відвідувати малюка в дитячому будинку.

Як раніше розповідала дружина ведучого, їхній 2-річний син дуже активний і любить багато ходити, але в закладі це , адже немає дорослого, який стежитиме за ним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA