люди Нео кіт езотерика

Бачить нечисть і захищає господаря від магії: час завести кота

Сейчас читают: 830
hochu.ua

Здавна люди помітили, що коти здатні бачити невидиме для людського ока. Наприклад, коли щось раптово падає, коти наче слідкують за невидимим об'єктом, який це скоїв.

Ми писали про те, як притягнути фінансовий успіх, а тепер розкажемо, яким чином коти можуть попередити нас про небезпеку, потойбічну присутність або зміни погоди.

У багатьох народів світу кіт є твариною з тотему, який оберігає господаря від біди, пише insider-media. Якщо у вас є кіт чи кішка, ви точно знаєте, що коли вона вмивається на порозі, — прийдуть гості.

І це — перевірений факт. Спостерігаючи за котами, можна визначити ряд попереджень, які підкажуть вам ці тварини. Читати також Для ідеального відпочинку та сну: які кольори підходять для спальні, а яких варто уникати Читати також Викиньте негайно: які картини не можна тримати у спальні — поради феншуй Існує чимало прикмет, які розтлумачують втечу кота із дому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA