уроки діти навчання

Завантажуй та навчайся: Яки интернет-ресурси допоможуть дітям навчатися у воєнний час

Сейчас читают: 422
womo.ua

редакторка Освітнього проєкту «На Урок» Олена Дячук Дистанційне навчання не просто стало нашою новю реальністю, це ще й справжній рятівний жилет для освітнього процесу.

Але, звісно, з очним навчанням його складно порівняти. І справа не лише у відсутності  спілкування з учителем та однолітками, а й у тому, що онлайн вчитися значно складніше.

До того ж, будьмо відверті, дистанційна освіті не завжди буває якісною (особливо враховуючи обставини), тож батькам необхідно не лише покладатися на школу, а й шукати освітні можливості для дітей самостійно.

На щастя, таких можливостей зараз чимало, а на допомогу можуть прийти різноманітні інтернет-ресурси. Редакторка освітнього проєкту «На Урок» Олена Дячук пропонуємо вам розглянути кілька ресурсів та додатків, які точно сподобаються та допоможуть дітям.  Додаток для віртуальних експериментів AR_Book AR_Book – додаток доповненої реальності, що допоможе дітям проводити наукові експерименти та спостереження поза шкільною лабораторією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA