друзья знаменитости Нео

Пріянка Чопра розповіла про 10-річну дівчинку з Харкова, яка живе в метро

Сейчас читают: 169
vogue.ua

З кожним днем ​​дедалі більше знаменитостей звертають увагу на війну в Україні. Не залишилася осторонь і посол доброї волі ООН та відома акторка Пріянка Чопра.

У своєму Instagram-акаунті зірка розповіла підписникам історію 10-річної дівчинки Соні з Харкова, яка зараз мешкає в метро. Там дівчинка проводить весь час із мамою, бабусею, собакою та котом, рятуючись від російської агресії.

У відео Соня розповіла де вони сплять, готують їжу і як проводять своє нове дозвілля. Щоб трохи розважитись дівчинка катається на роликах на пероні та мріє побачитися зі своїми друзями, піти до школи та на заняття з танців. "Дитинство, проведене під землею, не є дитинством, яке має пережити будь-яка дитина.

Знайдіть хвилинку, щоб послухати історію Соні…У світлі всього, що зараз відбувається у світі, це важлива історія для всіх нас, тому що, незважаючи на умови, в яких вона живе, Соня все ще катається на роликах і навчається, все завдяки організації ЮНІСЕФ, яка забезпечує освіту, доступ до чистої води, підтримку психічного здоров’я, медичне забезпечення та багато іншого.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA