страхи Нео

Акторка і посол доброї волі ООН Пріянка Чопра поділилася історією про дівчинку з Харкова, яка живе в метро

Сейчас читают: 451
cosmo.com.ua

Акторка та посол доброї волі ООН Пріянка Чопра поділилася у своєму Instagram історією 10-річної Соні з Харкова, яка живе у метро разом із мамою, бабусею, собакою та котом від початку повномасштабної війни.

У відео дівчинка показала, як влаштований побут її родини у метро, де вони сплять і їдять. Аби хоч трішки розважитись, Соня катається на роликах на пероні або ж вчиться разом з іншими дітьми.

На запитання, що вона зробить після перемоги, дівчинка відповіла, що піде на заняття з танців та до школи, аби побачити усіх знайомих, за якими сумує.  «Жодна дитина не повинна жити під землею.

Жодна дитина не повинна жити в страху. Жодна дитина не повинна бути позбавлена своїх прав. Ось чому те, що ЮНІСЕФ і його партнери роблять, щоб допомогти дітям і сім’ям, які відчайдушно потребують безпеки, стабільності та захисту, є дуже важливим», — написала Чопра і закликала всіх небайдужих зробити пожертву на користь фонду. 

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA