місто Вікторія друзья місто Вікторія

Замки, скіфське золото та ракета «Зеніт»: що об’єднує ці речі та до чого тут закордонний паспорт?

Сейчас читают: 938
womo.ua

Всеукраїнська громадська організація Спілка археологів України у співпраці з комунікаційною агенцією linza agency запускають проєкт «Об’єднані історією: культурна спадщина України на сторінках закордонного паспорта», що популяризуватиме предмети та об’єкти культурної спадщини, зображені на сторінках закордонного паспорта громадянина України.

У рамках кампанії буде створено серію колажних відеороликів, які проведуть глядача сторінками української історії, зображеними в паспорті.

Кожен ролик буде розповідати про окремий об’єкт культурної спадщини: від трипільської кераміки та Золотих воріт до ракетоносія «Зеніт».

Це вкотре нагадає українцям, наскільки важливо сьогодні усвідомити свою ідентичність та вкотре продемонструє, що історичне минуле та сучасність нерозривно пов’язані.  «Проєкт є ініціативою ВГО “Спілка археологів України”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA