Сша барби кіно знаменитості дозвілля Сша

Стали відомі переможці «Золотого глобусу-2024»

Сейчас читают: 936
womo.ua

Церемонія вручення премій «Золотий глобус-2024» відбулася у 81-й раз і традиційно відкрила сезон щорічних кінематографічних нагород, який завершиться 10 березня врученням «Оскара».

Переможці отримали нагороди у 27 номінаціях, про що йдеться на сайті премії. Хоча лідером за кількістю номінацій називали минулорічний хіт «Барбі», першою за кількістю нагород у основних категоріях стала все ж таки стрічка Нолана «Оппенгеймер».

У номінації «Найкраща чоловіча роль» Кілліан Мерфі, виконавець головної ролі, обійшов таких видатних акторів як Леонардо Ді Капріо, Бредлі Купера та інших.

Кілліан Мерфі, Марго Роббі. Фото: Associated Press Читайте також: Індійський фільм, танці в якому поставила українка Олена Шоптенко, отримав «Золотий Глобус» Фільму дісталися також чотири статуетки у категоріях «Найкраща драма», «Найкращий режисер», «Найкраща чоловіча роль другого плану», «Найкраща оригінальна музика».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA