Украина СБУ Херсонщина окупація геноцид вбиті діти Украина

Ракетний удар по кафе в селі Гроза: зросла кількість жертв, СБУ встановила навідників

Сейчас читают: 210
womo.ua

Служба безпеки встановила особи двох зрадників, які скоригували російський ракетний удар по кафе у селі Гроза на Харківщині 5 жовтня, де загинули вже 53 мирних жителів, серед яких малолітня дитина.

Про це повідомляє пресслужба СБУ. Зазначається, що зловмисниками виявились двоє місцевих жителів — 30-річний Володимир Мамон та його молодший брат 23-річний Дмитро Мамон, які під час окупації регіону перейшли на бік рашистів. Читайте також: В Україні запустили безкоштовну гарячу лінію юридичної допомоги для жінок із родин військовослужбовців За це фігуранти отримали «посади» у лавах окупаційного «управління внутрішніх справ військово-цивільної адміністрації Харківської області».

Одного з них призначили «водієм конвойної групи», іншого — «інспектором дорожньо-патрульної служби». Напередодні звільнення регіону обидва зрадники разом із родинами втекли до рф, де продовжили працювати на користь країни-агресора.

За вказівками російських окупантів вони дистанційно розпочали формувати власну мережу інформаторів на підконтрольній Україні території. Читайте також: Hope scrolling: як люди Ізраїлю об’єднуються для допомоги одне одному Для цього «втемну» залучали до підривної діяльності своїх родичів, сусідів та знайомих з деокупованих міст та селищ Харківщини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA