фігура схуднення Раміна Есхакзай

За пів року схудла більш як на 10 кг: Раміна Есхакзай назвала свою нову ідеальну вагу (ФОТО)

Сейчас читают: 814
hochu.ua

Українська блогерка та інтерв’юерка Раміна Есхакзай за пів року схудла на понад 10 кілограмів. Про це знаменитість розповіла під час спілкування зі своїми прихильниками в Instagram-stories.

Читати також "Ми більше не пара": Раміна Есхакзай заявила про завершення стосунків із Проніним Так, підписники Раміни поцікавилися її параметрами після схуднення.

Блогерка чесно зізналась, що нині її вага становить 52 кіло, а зріст - близько 164 см. Також вона вказала параметри свого тіла: об'єм стегон - 90 см, талії - 64, а бюсту - 91-92.Фото: @raminalalalaДеяких прихильників схвилювало стрімке схуднення блогерки, проте Есхакзай уточнила, що на втрату 10 кілограмів в неї пішло десь пів року.

Ой, за які 2,5 місяці. Від грудня до травня худла. Це 4,5-5 місяців, - зазначила блогерка. Читати також Раміна Есхакзай ледь не покінчила життя самогубством: що врятувало журналістку Фото: @raminalalalaОцінити фігуру блогерки після схуднення можна по фотографіях у купальнику, якими Раміна також поділилась у своєму мікроблозі.Раніше Раміна Есхакзай розповіла про особисте життя після розірвання стосунків з нареченим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA