місто Львів місто Миколаїв діти війна обстріл обстріли розслідування місто Львів місто Миколаїв

Ракетний обстріл Миколаєва: постраждали п’ятеро дітей, серед них немовля

Сейчас читают: 394
womo.ua

Цієї ночі росія знову обстріляла Миколаїв. У наслідок обстрілів постраждали діти, найменшій — лише місяць. Про це повідомила Миколаївська обласна прокуратура у Telegram. Читайте також: Український режисер Олег Сенцов отримав поранення на фронті: фото Зазначається, що одна із ракет влучила біля триповерхового житлового будинку, в результаті чого частина будинку зруйнована, сталося його загорання.

Вибуховою хвилею пошкоджено вікна, балкони, покрівлю навколишніх житлових будинків та автомобілів у декількох кварталах від епіцентру вибуху.

Другою ракетою пошкоджено гаражі та автомобілі. Читайте також: Оновлено! росіяни обстріляли ракетами Львів: кількість загиблих зросла до 10 Як повідомила у Фейсбуці ексголова Миколаївської обласної ради, голова Держагентства з енергоефективності України Ганна Замазєєва, наймолодшій дитині, яка постраждала внаслідок масованого обстрілу Миколаєва минулої ночі, виповнився лише місяць. Читайте також: Російські окупанти поранили в Україні вже більше тисячі дітей: деталі Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч.

1 ст. 438 КК України). The post Ракетний обстріл Миколаєва: постраждали п’ятеро дітей, серед них немовля appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA