Yves Rocher макияж тональные средства Нео Yves Rocher

З новим тоном: тональні креми, що зроблять вашу шкіру бездоганною

Сейчас читают: 346
cosmo.com.ua

Шукаєш ефективний та якісний тональний крем, що приховає недоліки і підкреслить природню красу шкіри? Спробуй один з засобів, що перевірені нами особисто! Тональна Основа-Детокс Природне Сяяння, Yves Rocher Чудова новинка від Yves Rocher, що одночасно покращує вигляд та стан шкіри, вирівнюючи її тон та захищаючи від забруднень оточуючого середовища.

Відтінки швидко адаптуються до природного тону шкіри, буквально зливаючись з нею. Invisible Corrective Makeup, Eisenberg Абсолютно непомітна на обличчі, ця тональна основа творить із шкірою дива, приховуючи нерівності та недоліки, а також відновлює та підсилює природне сяйво. СС Dull Correct, Erborian Цей СС-крем — світовий бестселер!

Він миттєво вирівнює тон шкіри, надає їй здорового сяяння, зволожує та зменшує прояви гіперпігментації за умов регулярного використання. Dreamskin Moist & perfect cushion, Dior Зручна та дуже приємна у використанні тональна основа-кушон огортає шкіру тонкою сяючою вуаллю, приховуючи всі дефекти, а також додатково доглядає за нею.

Диво! Teint Perfect Skin, Lierac Засіб поєднує в собі догляд та декоративний ефект, вирівнює тон, зволожує та розгладжує шкіру. 

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA