Сша бізнес війна Сша

З міста-підпрємця в місто-тил: Оксана Новодон про перебудову Хмельницького на потреби ЗСУ

Сейчас читают: 950
womo.ua

З перших днів, коли почалася війна, влада у місті Хмельницький зрозуміла, що їм зараз треба бути максимально ефективними, адже вони — це тил.

За 48 днів війни місто пройшло декілька епапів. Від роботи тільки на потребу армії до відновлення бізнес-процесів, які забеспечують громадян роботою, а бюджет – податками.

За підтримки полосьтва Шевеції в Україні публікуємо у проекті «Незламні» розвповідь начальниці управління економіки Хмельницької міської ради Оксани Новодон про нові завдання, які ставить війна місту: від налогодження нових логістичних ланцюгів для екпорту до релокації биізнесу з теріторій де ведуться бойові дії. Робота та волонтерство Я нетипова чиновниця, хоча працюю на державної служби понад 15 років.

Мала цікавий викладацький досвід – я кандидат економічний наук і читала економічні дисципліни у місцевому вищому навчальному закладі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA