Сша Україна місто Тбілісі Сша Україна місто Тбілісі

Джо Байден оголосив кандидатуру на посаду посла США в Україні

Сейчас читают: 724
cosmo.com.ua

Джо Байден планує номінувати на посаду посла США в Україні главу дипломатичної місії США у Словаччині Бріджит Брінк. Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому.  «Сьогодні президент Байден оголосив про свій намір номінувати на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла в Україні ветерана американської дипломатії Бріджит А.

Брінк», — заявили у Білому домі. Наразі Бріджит Брінк обіймає посаду посла США у Словацькій Республіці. До цього вона працювала старшим радником і заступником помічника секретаря в Бюро у справах Європи та Євразії Державного департаменту США та курувала питання, пов’язані зі Східною Європою і Кавказом.

Також вона працювала заступником глави місії в посольствах США у Ташкенті та Тбілісі. Брінк провела свою 25-річну кар`єру на дипломатичній службі, зосередившись на просуванні політики США в Європі та Євразії.

Нагадаємо, на початку лютого міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив, що США запропонували призначити послом в Україні Бріджит Брінк. «Я можу підтвердити, що Україна отримала запит Сполучених Штатів на призначення пані Бріджит Брінк послом Сполучених Штатів в Україні, і Міністерство закордонних справ вже запустило відповідну процедуру погодження її кандидатури», — сказав Кулеба. 

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA