Яке сьогодні свято привітання свято привітання у віршах привітання у прозі іменинники дня

Іменини Олександра: красиві картинки та прикольні привітання у віршах та прозі

Сейчас читают: 261
hochu.ua

Олександр - досить популярне та поширене в Україні ім'я. І, що цікаво, його власники можуть святкувати свої іменини майже 100 разів на рік.Так, за новоюліанським календарем, на який церква переходить з 1 вересня 2023 року, святкування іменин Олександра відбуватиметься у такі дні:Власники цього імені активні, напористі та вміють справляти гарне враження на публіку.

Однак насправді вони ще ті маніпулятори та не особливо цінують оточуючих. Але це не стосується їхнього обмеженого кола друзів, якому вони справді віддані.

З Олександрів виходять чудові підприємці та не менш класні чоловіки та батьки. В День ангела, Олександр, бажаю я любові І від душі успішних перемог, Натхнення, щастя світлого, здоров’я, І хай тебе оберігає Бог!***Нехай у день твого святого, Ангел сил додасть до всього, Щоб життя не було сірим, Хай додасть наснаги й віри, Перемог на кожнім кроці, Досягати без вагання, З днем ангела Олександра, Прийми привітання!***Ти, Олександр, у нас боєць, І в роботі молодець!

Люблять всі тебе дівчата, Липнуть всі, немов ти м’ята, Ти в нас гордий, не здаєшся, На любов не піддаєшся! Хай завжди тобі везе, І в житті буде усе!***Хай Олександру життєву дорогу Встеляють небесні зірки, І ангел твій хоронитель, Хай буде з тобою завжди!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA